Egentligen ska det inte behövas så mycket reservdelar till våra byggnationer men inte ens vi styr över väder, vind och andra trafikanter. Liksom slitage och andra oförutsedda händelser. Så för dessa eventualiteter har vi självklart ett gäng reservdelar tillgängliga för våra kunder!

Vid vårt huvudkontor, verkstad och lager på Förrådsgatan i Eksjö har vi gott om delar och material som kan behövas när något behöver bytas eller rustas upp. Antingen kan vi hjälpa dig att byta och serva eller så tar du med dig reservdelarna och löser det på annat vis.

Eftersom vi har råkat hålla till i de mer södra delarna av vårt avlånga land har tyvärr inte alla kunder det lika enkelt att komma förbi och förse sig med vad de behöver. Därför skickar vi gärna delarna till dig.

Nytt för i år är även att vi skapat ett litet reservdelslager norröver där ett flertal av våra kunder finns. Hos Hellgrens i Skellefteå finns numera bland annat täckningsdetaljer och cylindrar samt annat smått och gott som kan tänkas behövas. Förhoppningsvis kan det spara leveranstider och eventuellt väntetider. För mer information kontakta Peter Jonsson på MT Eksjö, 0381-66 20 08, eller Patrik Andersson på Hellgrens, 0910-73 22 32.

Några av våra reservdelar är konstruktioner vi själva har skapat efter inspiration och inrådan från våra kunder och chaufförer. Till exempel vår bandspännare a´la MT. Klurar du på något problem eller kanske till och med en lösning kopplat till reservdelar och dess funktioner kanske vi kan lösa något tillsammans. Ofta har andra liknande funderingar.

Slå oss en signal eller rita ihop ett e-mail och resonera reservdelar med oss på MT!