I dessa virustider är det många verksamheter som upplever stor osäkerhet. Uteblivna intäkter eller försenade leveranser är på mångas agenda just nu. På Eksjö Maskin och Truck är vi ödmjuka inför framtiden, både i närtid och längre fram, men för närvarande står vi stabilt.

Vår engagerade personal jobbar på som vanligt med planerade beställningar. Vi är hitintills förskonade från sjukfrånvaro och liknande så produktionen pågår för fullt. Detta gäller även vårt systerföretag Eksjöverken som tillverkar de chassi som används till våra påbyggnationer. Alla kör på för fullt helt enkelt!

För de leverantörer som vi samarbetar med och som har aviserat svårigheter i sina leveranser framöver har vi säkrat upp med alternativa lösningar om det skulle behövas. Självklart meddelar vi berörda kunder om det skulle bli aktuellt. Mycket av det material och de komponenter vi jobbar med finns dock redan på lager hos oss sedan tidigare.

Våra möjligheter att hjälpa till med reparationer och reservdelar har heller inte förändrats utan vi finns tillgängliga om det skulle behövas. Hör bara av er till oss så löser vi det mesta! Vi fortsätter att ta emot våra kunder men som i övriga samhället ser vi gärna att ni är friska och krya när ni kommer.

 

Nu hoppas vi på en skön påsk samt vår och försommar med färre virus i luften!